Zdraví

17.07.2016

Nebojte se klíštěte aneb jak předejít klíšťové encefalitidě bez očkování – výnosného předmětu „očkovacího průmyslu“. Tento výňatek pochází z knihy MUDr. Johanna Loibnera „Očkování – obchod s nevědomostí“


07.07.2016

Naučme se „Heimlichův chvat“ a zachráníme nejeden lidský život!

Znáte a ovládáte „Heimlichův chvat“, který dokáže uvolnit z dýchacích cest sousto? Myslíte si, že to není třeba? Mýlíte se! Sám autor chvatu, americký lékař Henry J. Heimlich, ve svých 96 letech zachránil život dusící se ženě. Pokračování.


30.12.2015

DŮLEŽITÉ vědět – zpověď primáře Erbena v televizi DV Tv s redaktorkou Drtinovou. Tento rozhovor je odevšad odstraňován. I samotná televize ho musela odstranit ze svého archivu. Na sociálních sítích je odstraňován a blokován. Svobodný a nezávislý Facebook FB ho odstraňuje. Takové dlouhé prsty má farmaceutický průmysl. Nechtějí, aby se lidé dozvěděli pravdu o metodách léčení a jak je jednoduché předcházet a nebo léčit civilizační choroby bez jejich léků. Pro FARMACEUTICKÝ PRŮMYSL to je jen mega výdělek o lidské zdraví jim nejde, potřebují nemocné lidi a proto léky s vedlejšími účinky. (B17, B17)

Toto video jsem na YouTube nahrál jako soukromé, aby mi ho tak rychle neodstranili, tak ho můžou vidět jen ti, kteří mají tento odkaz.

VIDEO ZDE : https://www.youtube.com/watch?v=97b3USWO

A protože si osobně myslím, že je jen otázkou času, kdy video z youtube zmizí, zde je na mém serveru. Jen buďte trpěliví. Můj server není primárně určen pro přehrávání multimediálního obsahu, čili přehrávání nebude zcela jistě plynulé. Na druhou stranu – i něco je přeci lepší než nic.


Můžete nám prosím pomoci? NECHCEME ŽÁDNÉ PENÍZE!


11.02.2014

Tohoto broučka jíme v jogurtech, sušenkách i bonbonech!

AUTOR PRIATELIA NA NETE DÁTUM 14. NOVEMBER 2013

Barvivo Karmín E 120 se vyrábí z brouka červce nopálového. Aniž by děti o něm něco věděly, jsou s ním téměř denně ve styku. Tento hmyz pochází z Ameriky, kde žije na opunciích a kaktusech. Kvůli jedné své vlastnosti se rozšířil do celého světa. Obsahuje totiž barvivo karmín, které se používá v potravinářském průmyslu nebo kosmetice. Je to jednoduché. Broučci se usuší, uvaří a pomocí chemikálií se z nich vysráží vzácná červená barva. Ta se pak dodává do jogurtů, aby vypadaly, že jsou plné čerstvých jahod, do bonbonů, aby byly více červené, a tedy ještě lákavější pro děti.

Odborníci upozorňují – Karmín může u některých dětí vyvolat hyperaktivitu nebo alergické reakce.

V pečivu může být L-cystein E920. Ten se vyrábí z peří, štětin či lidských vlasů. Ve slaných brambůrcích, koření či uzeninách se můžete setkat s látkou E55, což není nic jiného než jemný písek.

  • Bonbony, čokoláda, jogurty, ovocné džusy se vylepšují látkou E904, ta se vyrábí z brouka červce lakového.
  • Barvu ve žvýkačkách a dalších sladkých „mlskách“ dolaďuje látka E129 pocházející z uhelného dehtu.
  • Do uzenin se zase kvůli správné barvě přidávají látky E 251 a E252, což jsou dusičnany.

JE  DOBRÉ  SI  DÁT  POZOR  NA:

  • E 220,221,222,223,224: tyto látky poškozují střeva, v Česku jsou povolené
  • E 338, 339, 340, 341, 450, 451, 483, 485, 486: mají na svědomí poruchy zažívání. V Česku je zakázané jen E484 a 487
  • E 230,231,232,233: způsobují kožní onemocnění, v Česku jsou povolené
  • E 320,321: rozbouří hladinu cholesterolu, v Česku jsou povolené
  • E 311,312: způsobuje citlivost nervů, v Česku jsou povolené
  • E 123: je rakovinotvorný a je v Rusku a USA zakázaný, v Česku je povolený. Používá se především pro barvení aperitivních vín, lihovin, dalších alkoholických nápojů, rybích jiker a mlíčí.
  • Kdo má děti, vnoučata POZOR – Actimel, jogurty Danone – do mléčných výrobků Danone se používá “zvířecí” střevní mikroflora.
  • E 1442 modifikovaný kukuřičný škrob (jogurty, kečupy, majonézy). Nejenže ničí slinivku ale byl dělán výzkum na laboratorních potkanech s výsledkem, že v 3 generaci potkanů je děsivá četnost výskytu nádorů, a v 5 generaci je naprosto děsivá četnost výskytu mutací.
  • bifida v dlouho trvanlivých jogurtech jsou zvířecího původu tedy Bifidus esencis v nomenklatuře nenajdeš, je to nejčastěji bifidus avicenc a ten skutečně není našemu tělu vlastní – je izolován z kachen a dobře a dlouho přežívá – protože aby jsi mohla uvést, že to je bifi musí to mít i v den konce záruky určitou hodnotu bakterií. Některé státy mají zákaz používat jiné než lidské kultury a to proto, že určitý počet bakterií je schopen projít žaludkem a dojít do střev a u imunitně oslabených jedinců byly pozorovány časté výskyty tumorů.
  • PŘIPÁLENÉ  OLEJE  A  SOLI  V  KUCHYNI. Vazivo nám likvidují přepalované oleje. Oleje se přepalují při 125 stupních. Kdežto sádlo se přepaluje až při 180 stupních. Naši předkové vařili na sádle – dožívali vyššího věku a taky tolik netrpěli nemocemi jako dnes. A jeden z důvodů je, že neměli možnost nakupovat dovážené ovoce a průmyslově zpracované potraviny

Jsou dva druhy soli –

  1. kuchyňská, kterou běžně kupujeme
  2. rychlosůl

Rozumné množství soli nám neškodí, pokud nemáme poškozené ledviny. To pak způsobuje zadržování vody a způsobuje nástup výššího tlaku. Naopak, když jsme zdraví, podporuje rychlejší očistu veškerých nedobrot z organismu.

Rychlosoli se sypou do všech uzenin a tavených sýrů. Čím víc je sýr roztíratelný, tím více rychlosoli obsahuje.

Rychlosůl je dusitan draselný s dusičnanem sodným v poměru 2:5. Dusitan draselný rozpouští sirové můstky v elastinu, což je základ cévní stěny. Proto se vyskytují křečáky, hemeroidy, krvácení dásní při čištění zubů. Dusitan sodný rozpouští sírové můstky v našem kolagenním vaziv, které je základem kloubních chrupavek, úponú šlach a plotének. Proto je tolik tenisových loktů, bolavých ramen, vyskočených plotének a dalších pohybových poruch.

Rychlosůl se u nás začala používat  od roku 1968 a od té doby vzkvétá ortopedie, výměny kloubů atd.


10.09.2013

Taková malá úvaha o stresu

Psycholožka procházela po místnosti, zatímco publiku přednášela o zvládání stresu.  Když pozvedla sklenici s vodou, každý z přítomných očekával, že se zeptá: „Je sklenice z poloviny prázdná nebo z poloviny plná?“ Namísto toho se však pousmála a zeptala se lidí, kolik si myslí, že sklenice váží.  Odhadů bylo mnoho.

Ona však řekla: „Na skutečné hmotnosti nezáleží. Záleží na tom, jak dlouho sklenici držím. Pokud ji držím minutu, není to žádný problém. Když ji budu držet hodinu, bude mě bolet paže. Kdybych ji držela celý den, moje paže by se cítila paralyzovaná. Každopádně, sklenice je stále stejně těžká, ale čím déle ji držím, tím těžší se zdá.“

Pak pokračovala: „Stres a starosti jsou stejné jako tato sklenice. Myslete na ně chvíli a nic se nestane. Myslete na ně o něco déle a začnou vás zraňovat. Budete-li se jimi zabývat celý den, budete se cítit paralyzovaní – neschopní cokoli udělat.“

Je důležité nezapomínat své stresy uvolňovat. Každý večer, co nejdříve to půjde, odhoďte všechna svá břemena. Netahejte je s sebou celý večer až do nočního spánku. Nezapomeňte svou sklenici včas odložit.

Hezký den


Co jste nevěděli o prdění 

Prdí každý! I ta největší dáma i strojený džentlmen si potřebuje ulevit, dát světu pořádnou ránu smradu. Ve střevech se nám vytvoří od půl až po dva litry plynu. Záleží, zda si dáváte jen suchou rýži nebo fazole. A to musí jít ven, abychom nebyli jako balón. Prdění má jednoduše své kouzlo i tajemství.

Co je typický prd? Zdravý, krásný, tichý špion, i mohutný hromotluk má přibližně 59% dusíku, 21% vodíku, 9% oxidu uhličitého, 7% metanu a 4% kyslíku. To vysvětluje, proč se nám najednou tak těžce dýchá, když si někdo v zavřené místnosti pořádně odvalí.

 Ženy smrdí častěji! Průměrný člověk, i když si to nepřizná, odfoukne průměrně 14 krát denně. Rozhoduje samozřejmě strava, ale tentokrát máme trumf v rukávu proti všem voňavým dámám. Ze stejné stravy mají tendenci vytvářet mnohem více plynů než muži. Muži jen častěji prezentují své pochody, ale rozhodně méně naprdí.

Ve spánku si neporadíte! I kdybyste celý den chodili se zadkem stisknutým jako svěrák, jakmile zavřete oči, už to syčí. Spánek je dokonalý pro uvolňování plynu a to je jeden z důvodů, proč je po vydatném spánku třeba ráno vždy vyvětrat. Jaksi se hůře dýchá při takové koncentraci metanu a dusíku.

Prdy a globální oteplování. Ano, mají ho na svědomí. Ale ani ne tak lidské, jako ty termití. Takoví malí živočichové prdí víc, než všichni ostatní a mají silný metanový náboj. Plynatost termitů je druhý největší zdroj metanu na světě.

Prd má čas. Kdo neprdí, má skutečně vážný problém. V nemocnicích koluje fráze, že prd pacienta je orchestrem chirurga. Je totiž znakem, že vaše střeva pracují jako mají a zažívací trakt se začíná podobat švýcarským hodinkám. Neprodukovat plyny znamená koketovat se smrtí. Na zaražené prdy zemřelo několik čínských císařů, kterým v prdění bránila dvorní etika. Plyn se ale šíří relativně pomalu, difuze průměrně trvá 10 sekund od osudového momentu, než ucítíte nějaký divný závan u nosu. Alespoň víte, kolik máte času na únik z výtahu …

Poslední prd přijde po smrti. Kdo si myslel, že to poslední, co tomuto světu zanecháte jsou slova rozloučení, velice se mýlí. I po smrti z těla unikají plyny a to rovné tři hodiny. Takže i když už budete v podsvětí a začnete se rozhlížet po nových možnostech na druhém světě, vaše tělo si na rozloučenou s vámi ještě klidně párkrát odprdne.


…..