29.01.2023
DOBRÉ VĚDĚT….
Výrobci již mohou přidávat hmyz do všech potravin. Jsme povinni číst složení výrobků, které budou v latinském jazyce…. Zde jsou uvedeny latinské názvy:
‼ Žlutý moučný červ = Tenebrio molitor.
‼ Brouci = Blattodea.
‼ Kobylka domácí = Acheta domesticus.
‼ Saranče stěhovavá = Locusta migratoria.
‼ Bizoní červi = Alphitobius diaperinus.
Chitin je tuhý vnější obal hmyzu, který poškozuje vnitřní orgány člověka a způsobuje onemocnění (ATOPICKÝ DERMATITIS, RAKOVINA, LUPUS). Hmyz je rezervoárem parazitické a patogenní flóry, která infikuje lidské orgány. Zbavit se těchto parazitů z těla bude nemožné.
Také:
E-120-karmín (červené barvivo) je směs kešerů.
E-904-SHELAC je odpadní produkt červů. Při nákupu výrobků si musíte přečíst obsah!
Hmyz se nyní přidává do cukrovinek, pečiva, těstovin, pečiva a nápojů. Tony Wick
Dřív se na takové výrobce posílala hygiena a ČOI. Teď se to už může…
30.06.2021
Před další vlnou uměle vyrobeného viru COVID-XX znovu připomínám velmi levnou a účinnou léčbu všech (nejen) virových onemocnění, prostřednictvím přípravdu CDC. Neodkládejte nákup levných komponent. Připravte si koncentrát už nyní. Další verze viru má mít, dle materiálů z roku 2012, daleko vyšší míru mortality. Je to na Vás.
- Univerzální lék – Věda a příběh oxidu chloričitého – český dabing
- Příprava CDS a Covid-19 protokol
- Kompletní CDS příručka v návody a postupy na mnoho druhů zdravotních problémů
29.12.2020
Viry jako výměšky otrávených buněk, nejen díky zvyšování úrovně elektrifikace Země (5G). Nemoci jsou pouhými následky otravy organismu. Umístěním 20 tisíc 5G satelitů došlo k narušení funkce Van Allenových pásů Kolem Země, které integrují kosmická pole a distribuují je mezi živé bytosti na Zemi.
12.03.2019
5G síť a její devastační účinky na živé organismy
12.03.2019
23.02.2017
Nad Evropou se valí radioaktivní mrak pocházející zřejmě z podivné exploze ve francouzské jaderné elektrárně. Vlády mlčí, Francie se snaží bagatelizovat celý incident slovy o neškodnosti radionuklidů a my doporučujeme nakoupit okamžitě jódové tablety a dozimetry! Pokračování …
17.07.2016
Nebojte se klíštěte aneb jak předejít klíšťové encefalitidě bez očkování – výnosného předmětu „očkovacího průmyslu“. Tento výňatek pochází z knihy MUDr. Johanna Loibnera „Očkování – obchod s nevědomostí“
07.07.2016
Naučme se „Heimlichův chvat“ a zachráníme nejeden lidský život!
Znáte a ovládáte „Heimlichův chvat“, který dokáže uvolnit z dýchacích cest sousto? Myslíte si, že to není třeba? Mýlíte se! Sám autor chvatu, americký lékař Henry J. Heimlich, ve svých 96 letech zachránil život dusící se ženě. Pokračování.
30.12.2015
„DŮLEŽITÉ vědět – zpověď primáře Erbena v televizi DV Tv s redaktorkou Drtinovou. Tento rozhovor je odevšad odstraňován. I samotná televize ho musela odstranit ze svého archivu. Na sociálních sítích je odstraňován a blokován. Svobodný a nezávislý Facebook FB ho odstraňuje. Takové dlouhé prsty má farmaceutický průmysl. Nechtějí, aby se lidé dozvěděli pravdu o metodách léčení a jak je jednoduché předcházet a nebo léčit civilizační choroby bez jejich léků. Pro FARMACEUTICKÝ PRŮMYSL to je jen mega výdělek o lidské zdraví jim nejde, potřebují nemocné lidi a proto léky s vedlejšími účinky. (B17, B17)
Toto video jsem na YouTube nahrál jako soukromé, aby mi ho tak rychle neodstranili, tak ho můžou vidět jen ti, kteří mají tento odkaz.
VIDEO ZDE : https://www.youtube.com/watch?v=97b3USWO„
A protože si osobně myslím, že je jen otázkou času, kdy video z youtube zmizí, zde je na mém serveru. Jen buďte trpěliví. Můj server není primárně určen pro přehrávání multimediálního obsahu, čili přehrávání nebude zcela jistě plynulé. Na druhou stranu – i něco je přeci lepší než nic.
19.01.2015
Mudr. Tomáš Lebenhart – očkování je organizovaný zločin
Můžete nám prosím pomoci? NECHCEME ŽÁDNÉ PENÍZE!
- ARONIE – červené víno – okamžité snížení krevního tlaku
- Božská lékárna
- Co nám lékaři neříkají – pití a ledviny
- Čištění ledvin petrželí
- Hodonocení lékařů v ČR (najděte si svého lékaře)
- Jak na popáleniny
- Léčebný kód – Revoluční léčebná metoda
- Mikrovlnná trouba – tichý zabiják
- MMS – Tomáš Kašpar
- MMS – Přes 100 zotavených z nemoci COVID-19 pomocí CDS
- Nepijte to kafe s mlékem! (MUDr. Jan Miklánek)
- Potraviny na pranýři
- Prasečí chřipka – prevence
- Prodej bylin – Hodonín
- Rakovina – Dioxiny z pet lahví
- Sedmdesátiletá vegetariánka
11.02.2014
Tohoto broučka jíme v jogurtech, sušenkách i bonbonech!
AUTOR PRIATELIA NA NETE DÁTUM 14. NOVEMBER 2013
Barvivo Karmín E 120 se vyrábí z brouka červce nopálového. Aniž by děti o něm něco věděly, jsou s ním téměř denně ve styku. Tento hmyz pochází z Ameriky, kde žije na opunciích a kaktusech. Kvůli jedné své vlastnosti se rozšířil do celého světa. Obsahuje totiž barvivo karmín, které se používá v potravinářském průmyslu nebo kosmetice. Je to jednoduché. Broučci se usuší, uvaří a pomocí chemikálií se z nich vysráží vzácná červená barva. Ta se pak dodává do jogurtů, aby vypadaly, že jsou plné čerstvých jahod, do bonbonů, aby byly více červené, a tedy ještě lákavější pro děti.
Odborníci upozorňují – Karmín může u některých dětí vyvolat hyperaktivitu nebo alergické reakce.
V pečivu může být L-cystein E920. Ten se vyrábí z peří, štětin či lidských vlasů. Ve slaných brambůrcích, koření či uzeninách se můžete setkat s látkou E55, což není nic jiného než jemný písek.
- Bonbony, čokoláda, jogurty, ovocné džusy se vylepšují látkou E904, ta se vyrábí z brouka červce lakového.
- Barvu ve žvýkačkách a dalších sladkých „mlskách“ dolaďuje látka E129 pocházející z uhelného dehtu.
- Do uzenin se zase kvůli správné barvě přidávají látky E 251 a E252, což jsou dusičnany.
JE DOBRÉ SI DÁT POZOR NA:
- E 220,221,222,223,224: tyto látky poškozují střeva, v Česku jsou povolené
- E 338, 339, 340, 341, 450, 451, 483, 485, 486: mají na svědomí poruchy zažívání. V Česku je zakázané jen E484 a 487
- E 230,231,232,233: způsobují kožní onemocnění, v Česku jsou povolené
- E 320,321: rozbouří hladinu cholesterolu, v Česku jsou povolené
- E 311,312: způsobuje citlivost nervů, v Česku jsou povolené
- E 123: je rakovinotvorný a je v Rusku a USA zakázaný, v Česku je povolený. Používá se především pro barvení aperitivních vín, lihovin, dalších alkoholických nápojů, rybích jiker a mlíčí.
- Kdo má děti, vnoučata POZOR – Actimel, jogurty Danone – do mléčných výrobků Danone se používá “zvířecí” střevní mikroflora.
- E 1442 modifikovaný kukuřičný škrob (jogurty, kečupy, majonézy). Nejenže ničí slinivku ale byl dělán výzkum na laboratorních potkanech s výsledkem, že v 3 generaci potkanů je děsivá četnost výskytu nádorů, a v 5 generaci je naprosto děsivá četnost výskytu mutací.
- bifida v dlouho trvanlivých jogurtech jsou zvířecího původu tedy Bifidus esencis v nomenklatuře nenajdeš, je to nejčastěji bifidus avicenc a ten skutečně není našemu tělu vlastní – je izolován z kachen a dobře a dlouho přežívá – protože aby jsi mohla uvést, že to je bifi musí to mít i v den konce záruky určitou hodnotu bakterií. Některé státy mají zákaz používat jiné než lidské kultury a to proto, že určitý počet bakterií je schopen projít žaludkem a dojít do střev a u imunitně oslabených jedinců byly pozorovány časté výskyty tumorů.
- PŘIPÁLENÉ OLEJE A SOLI V KUCHYNI. Vazivo nám likvidují přepalované oleje. Oleje se přepalují při 125 stupních. Kdežto sádlo se přepaluje až při 180 stupních. Naši předkové vařili na sádle – dožívali vyššího věku a taky tolik netrpěli nemocemi jako dnes. A jeden z důvodů je, že neměli možnost nakupovat dovážené ovoce a průmyslově zpracované potraviny
Jsou dva druhy soli –
- kuchyňská, kterou běžně kupujeme
- rychlosůl
Rozumné množství soli nám neškodí, pokud nemáme poškozené ledviny. To pak způsobuje zadržování vody a způsobuje nástup výššího tlaku. Naopak, když jsme zdraví, podporuje rychlejší očistu veškerých nedobrot z organismu.
Rychlosoli se sypou do všech uzenin a tavených sýrů. Čím víc je sýr roztíratelný, tím více rychlosoli obsahuje.
Rychlosůl je dusitan draselný s dusičnanem sodným v poměru 2:5. Dusitan draselný rozpouští sirové můstky v elastinu, což je základ cévní stěny. Proto se vyskytují křečáky, hemeroidy, krvácení dásní při čištění zubů. Dusitan sodný rozpouští sírové můstky v našem kolagenním vaziv, které je základem kloubních chrupavek, úponú šlach a plotének. Proto je tolik tenisových loktů, bolavých ramen, vyskočených plotének a dalších pohybových poruch.
Rychlosůl se u nás začala používat od roku 1968 a od té doby vzkvétá ortopedie, výměny kloubů atd.
10.09.2013
Taková malá úvaha o stresu
Psycholožka procházela po místnosti, zatímco publiku přednášela o zvládání stresu. Když pozvedla sklenici s vodou, každý z přítomných očekával, že se zeptá: „Je sklenice z poloviny prázdná nebo z poloviny plná?“ Namísto toho se však pousmála a zeptala se lidí, kolik si myslí, že sklenice váží. Odhadů bylo mnoho.
Ona však řekla: „Na skutečné hmotnosti nezáleží. Záleží na tom, jak dlouho sklenici držím. Pokud ji držím minutu, není to žádný problém. Když ji budu držet hodinu, bude mě bolet paže. Kdybych ji držela celý den, moje paže by se cítila paralyzovaná. Každopádně, sklenice je stále stejně těžká, ale čím déle ji držím, tím těžší se zdá.“
Pak pokračovala: „Stres a starosti jsou stejné jako tato sklenice. Myslete na ně chvíli a nic se nestane. Myslete na ně o něco déle a začnou vás zraňovat. Budete-li se jimi zabývat celý den, budete se cítit paralyzovaní – neschopní cokoli udělat.“
Je důležité nezapomínat své stresy uvolňovat. Každý večer, co nejdříve to půjde, odhoďte všechna svá břemena. Netahejte je s sebou celý večer až do nočního spánku. Nezapomeňte svou sklenici včas odložit.
Hezký den
Pacienti s rakovinou by neměli umírat. Lék na rakovinu je objeven. Jde o to, zda tomu věříte nebo ne. Je mi líto stovek pacientů kteří zemřeli při konvenční léčbě. Děkuji a Bůh Vám požehnej. Dr. Stephen Mac
Pojídání ovoce ..
My všichni si myslíme že jíst ovoce znamená koupit ho, očistit a jen tak hodit do úst. Není to tak jednoduché jak si myslíte. Je důležité vědět, kdy a jak ho jíst. Jaký je správný způsob konzumování ovoce? Znamená to nejíst ovoce po jídle! Ovoce by se mělo jíst na prázdný žaludek. Pokud tak jíte ovoce, bude to hrát hlavní roli při detoxikaci, dodávající vám velkou dávku energie na hubnutí a jiné životní aktivity. Ovoce je velmi důležité jídlo. Řekněme že sníte dva krajíce chleba a pak plátek ovoce. Ovoce je připraveno jít rovně přes žaludek do střeva, ale je mu v tom zabráněno. Mezitím všechno jídlo hnije a kvasí a mění se na kyselinu. V minutě, když přijde ovoce do kontaktu s jídlem a trávicími šťávami, celá masa jídla se začne kazit. Takže, prosím, jezte ovoce na prázdný žaludek nebo před jídlem! Když chcete pít džus, pijte jen čerstvý, ne z láhve. Nepijte ani ohřívaný džus. Nejezte upečené ovoce, protože vůbec nedostanete živiny. Dostanete jen chuť. Pečení ničí všechny vitamíny. Ale jíst celé ovoce je lepší než pít džus. Pokud máte pít džus, pijte ho pomalu po doušcích, protože ho musíte nechat smíchat se slinami, než ho spolknete. Můžete jít na 3 denní rychlou očistu těla ovocem. Jezte jen ovoce a pijte jen džus během 3 dní a budete překvapeni, když vám vaši přátelé řeknou, jak zářivě vypadáte! KIWI – Malé ale mocné. Je dobrým zdrojem draslíku, magnezia, vitaminu E a vlákniny. Obsahuje dvakrát tolik vitamínu C než pomeranč. JABLKO – Jablko denně, vás udrží od doktora. Přestože jablko obsahuje málo vitamínu C, má antioxidanty a flavony, které podporují aktivitu vitaminu C, což pomáhá snížit riziko rakoviny infarktu a mrtvice.
JAHODY – Ochranné ovoce. Jahody mají nejvyšší celkovou sílu antioxidantů mezi ovocem
a chrání tělo před onemocněním rakovinou, ucpáním cév volnými radikály. POMERANČ – Nejsladší medicína. Jedením 2-4 pomerančů denně se chráníte před chřipkou, vysokým cholesterolem, ledvinovými kameny a snižuje riziko vzniku rakoviny. VODNÍ MELOUN – Nejchladnější hasič žízně. Skládá se z 92% vody, která je zabalena ve vysoké dávce glutathionu což pomáhá imunitnímu systému. Také obsahují lykopen proti rakovině. Obsahují také vitamín C a draslík. GUAVA A PAPAYA – Nejvyšší cena za vitamín C. Jsou jednoznačnými vítězi v soutěži o obsah vitamínu C. Guava je také bohatá na vlákninu, která pomáhá při prevenci zácpy. Papaya je bohatá na karoten, ten pomáhá zraku. Pití studené vody po jídle = rakovina Věříte tomu?? Pro ty, kteří rádi pijí studenou vodu, tento článek je pro Vás: Je sice příjemné popít chladný nápoj po jídle, avšak tento chladný nápoj způsobí ztuhnutí tuků v jídle, které jste zrovna zkonzumoval. To způsobí zpomalení zažívacího procesu. Jakmile tento ztuhlý tuk reaguje ze žaludečními kyselinami, rozpadne se a bude absorbován střevem rychleji, než solidní jídlo. Tento tuhý tuk se usadí na stěně střev a vytvoří podmínky pro rakovinu a artritidu. Nejlépe je pít horkou polévku nebo horkou vodu po jídle. Snad bychom měli přijmout za své zvyky Číňanů a Japonců, totiž popíjet horký čaj během jídla, ne chladnou vodu. Seriózní poznámka o infarktu: Ženy by měly vědět, že symptomem každého infarktu je bolest levého ramene. Mějte se na pozoru před intenzivní bolestí v čelistech. Nikdy nemusíte mít bolest v hrudníku při infarktu. Nauzea (zvedání žaludku) a intenzivní pocení jsou také příznaky. 60% lidí, kteří měli infarkt ve spánku, se neprobudili. Bolest v čelisti vás může probudit do kritické zdravotní situace. Buďme opatrní a mějme se na pozoru. Čím víc toho víme, tím větší šanci máme na přežiti.
Co jste nevěděli o prdění
Prdí každý! I ta největší dáma i strojený džentlmen si potřebuje ulevit, dát světu pořádnou ránu smradu. Ve střevech se nám vytvoří od půl až po dva litry plynu. Záleží, zda si dáváte jen suchou rýži nebo fazole. A to musí jít ven, abychom nebyli jako balón. Prdění má jednoduše své kouzlo i tajemství.
Co je typický prd? Zdravý, krásný, tichý špion, i mohutný hromotluk má přibližně 59% dusíku, 21% vodíku, 9% oxidu uhličitého, 7% metanu a 4% kyslíku. To vysvětluje, proč se nám najednou tak těžce dýchá, když si někdo v zavřené místnosti pořádně odvalí.
Ženy smrdí častěji! Průměrný člověk, i když si to nepřizná, odfoukne průměrně 14 krát denně. Rozhoduje samozřejmě strava, ale tentokrát máme trumf v rukávu proti všem voňavým dámám. Ze stejné stravy mají tendenci vytvářet mnohem více plynů než muži. Muži jen častěji prezentují své pochody, ale rozhodně méně naprdí.
Ve spánku si neporadíte! I kdybyste celý den chodili se zadkem stisknutým jako svěrák, jakmile zavřete oči, už to syčí. Spánek je dokonalý pro uvolňování plynu a to je jeden z důvodů, proč je po vydatném spánku třeba ráno vždy vyvětrat. Jaksi se hůře dýchá při takové koncentraci metanu a dusíku.
Prdy a globální oteplování. Ano, mají ho na svědomí. Ale ani ne tak lidské, jako ty termití. Takoví malí živočichové prdí víc, než všichni ostatní a mají silný metanový náboj. Plynatost termitů je druhý největší zdroj metanu na světě.
Prd má čas. Kdo neprdí, má skutečně vážný problém. V nemocnicích koluje fráze, že prd pacienta je orchestrem chirurga. Je totiž znakem, že vaše střeva pracují jako mají a zažívací trakt se začíná podobat švýcarským hodinkám. Neprodukovat plyny znamená koketovat se smrtí. Na zaražené prdy zemřelo několik čínských císařů, kterým v prdění bránila dvorní etika. Plyn se ale šíří relativně pomalu, difuze průměrně trvá 10 sekund od osudového momentu, než ucítíte nějaký divný závan u nosu. Alespoň víte, kolik máte času na únik z výtahu …
Poslední prd přijde po smrti. Kdo si myslel, že to poslední, co tomuto světu zanecháte jsou slova rozloučení, velice se mýlí. I po smrti z těla unikají plyny a to rovné tři hodiny. Takže i když už budete v podsvětí a začnete se rozhlížet po nových možnostech na druhém světě, vaše tělo si na rozloučenou s vámi ještě klidně párkrát odprdne.